Andersson System

Vi finns i monter A19:14

Andersson System är en betydande leverantör på kontorsmöbelmarknaden och tillhandahåller unika och flexibla lösningar för tillbehör i kontorsmiljön. Vi är bäst på ”El i bord”.

Vi säljer elektrotekniska produkter och tillbehör av hållbar och god kvalitet främst avsedda att förenkla vardagen för dig, på din arbetsplats och i hemmet. Vi har ett stort sortiment för arbetsplatssystem, uttagssystem, golvkanaler, kabelsatser m.m. Förutom våra egentillverkade produkter har vi agenturen för Bachmann.

Produkterna säljs via återförsäljare inom handeln för kontorsmöbler, kontorsinredning, AV-utrustning, datatillbehör och köksinredning.

Andersson System ingår i koncernen Addtech.

Varumärken

 • Bachmann
 • Ochno

Kategorier

 • Kontor offentlig miljö
 • Ljuskällor & elmaterial

Produkter

 • TWIST 2

  TWIST 2 Ny innovativ design och ytor av hög kvalitet bidrar med elegans och funktion för kök, vardagsrum och kontor. TWIST 2 finns även i en fyrkantig version och med en 22 watts USB A/C-laddare för snabb laddning. Länk till produkten »

 • PIX

  PIX
  PIX – Nytänk och design

  PIX är en mycket innovativ uttagsenhet som är perfekt i köket eller på en kontorsarbetsplats. Länk till produkten »

 • DESK2

  DESK2 DESK2 - uttagsenhet designad för att passa i en modern kontorsmiljö. Länk till produkten »

 • CM Mini Port Replicator

  CM Mini Port Replicator
  Mini Port Replicator är en enhet som gör det möjligt för användare att ansluta sin laptop till olika enheter med en enda anslutning. Den ansluter till laptopen via en USB-C-port och ger tillgång till andra anslutningar som Mini Display Port, USB-A och Ethernet. Detta gör det enkelt för användaren att ansluta sin laptop till en skärm, internetanslutning och andra enheter medan arbetsytan hålls fri från sladdar. Mini Port Replicator är designad för att integreras i BACHMANNs Custom Modules, vilket gör det enkelt att lägga till enheten i befintliga skrivbordsuppsättningar. Den är lämplig för användning i kontorsmiljöer, mötesrum och delade utrymmen. Länk till produkten »

 • MOV:E

  MOV:E Bli oberoende av förlängningskablar med MOV:E.
  XXL energilagring erbjuder tillräckligt med strömförsörjning för att driva och ladda alla vanliga enheter från kontoret – från bärbara datorer till mobiler och läsplattor. Länk till produkten »

 • IOTSPOT

  IOTSPOT IOTSPOT är ett otroligt smart och enkelt system för att hantera och boka ett bord på en aktivitetsbaserad arbetsplats.

  Boka dagens plats via Appen i din mobil eller direkt vid ditt favoritbord. Länk till produkten »

 • OCHNO

  OCHNO Ochno - förenklar anslutningen i mötesrummet eller på den egna arbetsplatsen. En kabel för allt! Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Andersson System

Västra Rydsvägen 134 196 31  Kungsängen Sverige