Andreu World

Vi finns i monter A04:20

Andreu World är ett modernt designmöbelföretag för hem, kontor, hotell, restauranger och företagsutrymmen, med mer än 65 års affärserfarenhet, och vi har blivit övertygade om vår filosofi, en summa av kärlek för detaljer, excellens och bra design.

Vi är ett familjeföretag som är trogna tanken att för att bygga en framtid måste vi hålla det förflutna vid liv. Hantverk och tradition är begrepp som förblir levande i vår vardag genom personliga relationer, ackumulerad erfarenhet och det engagemang som vårt projekt utvecklar generation efter generation.

Trä är kärnan till vårt företag, och inte som ett enda ämne; utan som en arbetsattityd och en form av relation till världen. Inom Andreu World använder vi 100 % FSC-certifierat trä, från återbevuxna skogar. Vi designar med stort mervärde och hållbarhet, precis som våra tapetserare och träarbetare tillverkar med passion och erfarenhet som samlats efter århundraden av tradition.

Vi erbjuder praktiska och estetiska möbellösningar som efterfrågas av människor från hela världen, och detta har varit möjligt tack vare vår flexibilitet och stabilitet. Flexibilitet gällande vår anpassning till permanenta behovsförändringar och ständiga förbättringar inom vårt arbete. Och ståndaktighet för att värdera och respektera vikten av hantverk i harmoni med teknikens framsteg, vilket bevarar vår Medelhavskaraktär.

Kategorier

 • Hemmöbler-klassisk stil
 • Hemmöbler-modern stil
 • Kontor offentlig miljö
 • Offentlig miljö-kontor
 • Offentlig miljö-möbler inredn.
 • Textilier offentlig miljö
 • Utemöbler hemmiljö

Produkter

 • Oru Chair Genom starkt influerad av 70-talets design och insperation av en viss japansk känsla, växer Oru-kollektionen fram. En djärv design med en slående arkitektur av de tre benen. Oru-kollektionen består av stolar och fåtöljer, med två breddalternativ, klädda med återvunna tyger samt med skum av återvunna fibrer. Perfekt för bostäder, restauranger och hotellrum. Länk till produkten »

 • Calma Calma, designad för att förbättra upplevelsen under hela arbetsdagen, designad för både företagsutrymmen och hemmakontoret. Calma hämtar inspiration från idén om att skapa en välkomnande arbetssits, en lugnande närvaro i den ofta stressiga miljön på arbetsplatsen. Dess linjer omsluter användaren för att förbättra komfort och lugn. Denna kollektion erbjuder fem olika typer av ryggstöd och den finns med en 5-hjulsstativ eller fyra hjul. Länk till produkten »

 • In Out Office In Out Office är ett möbelsystem som möjliggör mer produktivt och dynamiskt arbete, vilket ger en innovativ vision för hybridanvändning i arbete och privata utrymmen. Den består av soffor och många fler element, den innehåller akustiska reduktionslösningar för att ge avskildhet och ljudisolering både individuellt, för att främja koncentration, och när den används tillsammans för samarbete. Mångsidighet säkerställs tack vare dess hjul, som kan läggas till modulerna. Länk till produkten »

 • Mariya

  Mariya Precisionen och konstruktiva komplexiteten i Mariyas struktur står i kontrast till mjukheten hos dess stoppade sits, samt ett ryggstöd utan att förlora ett uns av personlighet. Denna kollektion har två versioner av solstolar med olika bredder. Tack vare dess intelligenta byggsystem är det en cirkulär design, med ett noggrant genomtänkt koldioxidavtryck och ekodesignat så att alla komponenter är lätta att separera och återvinna. En optimal design för utbildnings-, företags- och bostadsmiljöer. Länk till produkten »

 • Extra Table Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Andreu World

C/Los Sauces no. 7 (Urb. Olimar) 46370  Chiva Valencia Spanien