Aritco

Vi finns i monter C13:39

Aritco är en tillverkare av hissar för bostäder och offentliga och kommersiella byggnader. Vår resa startade 1995 och idag finns Aritco-hissar installerade i mer än 40 000 byggnader runt om i världen.

Vår Aritco HomeLift är en hiss designad för att vara den där extra funktionen i ett hem. Den har en spektakulär design, vilket gör ett hem unikt. Det ger en känsla av lyx och lyfter hemmets fulla potential. Vi ser den inte bara som en hiss, utan också som en inredningsdetalj.

Den svenske produktdesignern Alexander Lervik har haft en central roll i skapandet av hissens design. Hans vision är att skapa produkter som ger nya upplevelser för betraktaren: ”Jag älskar innovation! Att arbeta tillsammans med Aritco i det här projektet, där vi började från noll med att designa och utveckla en ny hemhiss för ett helt nytt kundsegment, har varit som en dröm som gått i uppfyllelse, säger han.

Varumärken

 • Aritco

Kategorier

 • Övrigt

Produkter

 • Aritco HomeLift Aritco HomeLift är en hiss utformad för att vara det där lilla extra i ett hem. Den är en funktionell och spektakulär inredningsdetalj som gör hemmet unikt. Den skapar en lyxig känsla och gör att du kan utnyttja hemmets hela potential.

  Den svenske produktdesignern Alexander Lervik har haft en central roll i skapandet av hissens design. Hans vision är att skapa produkter som ger nya upplevelser för betraktaren: ”Jag älskar innovation! Att arbeta tillsammans med Aritco i det här projektet, där vi började från noll med att designa och utveckla en ny villahiss för ett helt nytt kundsegment, har varit som en dröm som gått i uppfyllelse, säger han. Länk till produkten »

 • Aritco HomeLift Compact Aritco HomeLift Compact är vår minsta och mest kompakta hiss. Förmodligen den mest utrymmeseffektiva villahissen på marknaden.

  Hissen har designats med samma skandinaviska designfilosofi som alla våra hissar. Med sin storlek och design uppfyller den alla krav på komfort, utrymme och design.

  Hissen finns i 3 olika storlekar, med möjlighet att personanpassa den med detaljer som glasväggar, bakvägg, handtag och en rad olika färger och material. Länk till produkten »

 • Aritco HomeLift Access Aritco HomeLift Access är designad för att öka tillgängligheten till alla delar av ditt hus för både dig, din familj och dina vänner. Praktiskt och smart med storlekar för alla behov. Med möjlighet att personifiera den med detaljer som glasväggar, en rad olika färger och olika material.

  När det kommer till design och möjlighet att personifiera din hiss kan du välja mellan mer än 200 olika färger, 2 olika glastyper och 8 olika golv. Hissen är väldigt praktisk, smart och ger tillgång till ditt hus för alla. Länk till produkten »

 • Aritco PublicLift Access Aritco PublicLift Access är utformad för att ge pålitlig och säker åtkomst för alla i offentliga och kommersiella byggnader. Praktiskt och smart med storlekar för alla behov. Praktisk och mångsidig, den har konstruerats för att uppnå de högsta standarderna för kvalitet, säkerhet och livslängd. Länk till produkten »

 • Aritco PublicLift Cabin Aritco PublicLift Cabin är designad med enkelhet i åtanke. Den ser ut, känns, fungerar och fungerar som en vanlig personhiss. Utan något maskinrum eller djup grop som krävs, erbjuder den fullständig frihet i design och enkel användbarhet, vilket ger total säkerhet vid användning. Den energieffektiva drivningen och de helautomatiska teleskopdörrarna gör den till en mångsidig och kostnadseffektiv lösning för persontransport. Länk till produkten »

 • Aritco 9000 Aritco 9000 är vår korghiss med automatisk styrning, speciellt utformad för tillgänglighetsmarknaden. Aritco 9000 har utvecklats för offentliga miljöer och uppfyller de högsta kraven på kvalitet, tillförlitlighet och kostnadseffektivitet. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Aritco

Box 516 175 26  Järfälla Sverige