Lekolar

Vi finns i monter A14:10

Vårt tema för året är ”Color Me Happy” med fokus på hur färg- och materialval kan påverka lärmiljön. Med ett färgkoncept som detta skapas nya spännande möjligheter till sammanhängande inredningslösningar på skolans alla ytor. Kom gärna förbi och prata med våra erfarna inredningsarkitekter för att höra hur de tänker när de skapar framtidens varierade och inkluderande lärmiljöer.

Vi presenterar även flera spännande produktnyheter i montern. En av dem är elevstolen Mody, med cirkulär design där alla material är enkelt separerbara. Stolen ger eleven ett bekvämt och varierat sittande i fyra olika riktningar. Mody är designad av syskonduon Jennie Edfast (arkitekt SAR/MSA) och Johan Lindstén (möbeldesigner). Andra nyheter är våra variationsrika elevbord Divis och Altudo.

Produkterna i montern har också genomgått vår C-key klassificering som tydligt visar vilka cirkulära kriterier som produkterna lever upp till. Tack vare denna hållbarhetssymbol kan vi bli ännu mer hållbara och transparenta. Våra hållbarhetsexperter på plats berättar gärna mer.

Vill du boka ett möte med någon av våra säljare under mässdagarna? Varmt välkommen att höra av dig! https://www.lekolar.se/lekolars-saljare/


Välkommen till oss!


Kategorier

 • Möbler offentlig miljö
 • Skolor

Produkter

 • Color med happy!

  Color med happy! Välkommen in i Lekolars färgstarka värld. Med vår nya färgpalett skapas fler kreativa möjligheter och idéer till inredningen och lärmiljöerna i förskolan och skolan. Att arbeta med färg kan göras på en mängd olika sätt - på benstativ, bordsskivor och förvaringssytem som sedan matchas upp med lekmaterial i samma kulörer.

  Det går att leka runt med färg på en mängd olika sätt som kan skapa både stämningar, inspirera, betona funktion, identifikation, orientering och förstärka pedagogiska inlärningssituationer. Länk till produkten »

 • Gerflor - Lino Art beige stratiatella

  Gerflor - Lino Art beige stratiatella The Lekolar stand A14:10 at Stockholm
  Furniture Fair shows linoleum flooring
  from Gerflor, Lino Art beige stratiatella
  193 to be specific.
  This is the very same linoleum you can choose from,
  out of many, as sound absorbent material on our
  tabletops, for example on student table Altudo or on
  student table 12:38.
  The linoleum from Gerflor is Swan certified and is
  antibacterial (EN ISO22196) and antiviral (ISO 21702). Länk till produkten »

 • MODY - en stol, fyra sätt att sitta

  MODY - en stol, fyra sätt att sitta Vi är otroligt stolta över att presentera Mody - en unik elevstol som är bekväm att sitta på i fyra olika riktningar. Länk till produkten »

Kontakt

Lekolar

Hallarydsvägen 8 283 36  Osby Sverige