A House of Happiness

Vi finns i monter C14:28

Gardiner från A House of Happiness är inte bara vanliga gardiner – de är skapade för att väcka glädje och förtjusning och förvandlar ditt hem, kontor eller hotell till en plats där du verkligen känner dig hemma. Vi strävar efter att använda material som inte bara tillför ett värde utan också bär på en historia. Våra skräddarsydda gardiner är utformade med omsorg och med fokus på detaljer för att ge det där lilla extra. Vårt främsta mål är att positivt påverka vår livsmiljö genom att följa hållbara och socialt ansvarstagande affärsprinciper. Därför säger vi, 'Not just any curtains.'

Varumärken

 • A House of Happiness

Kategorier

 • Textilier offentlig miljö
 • Textilier hemmiljö

Produkter

 • BIOBASED GARDINER

  BIOBASED GARDINER Träd in i en värld av hållbar lyx med den biobaserade tygkollektionen, där naturmaterial som ull, linne, bambu, jute och bomull förenas i en harmoni av komfort och stil.

  Omfamna fördelarna med biobaserade tyger, inte bara hämtade från förnybara råmaterial utan också absorberande CO2 under sin tillväxt. De råa materialen kan skördas eller utvinnas upprepade gånger.

  Tyger med biobaserad etikett består till 100% av dessa miljövänliga fibrer och lägger inte bara till elegans i ditt interiör utan är också lätt återvinningsbara.

  Med fokus på en grönare framtid kan du göra ett val som är både stiligt och miljömedvetet. Välj för komfort, välj för stil, välj för hållbarhet. Not just any curtains.

 • CIRCULARA GARDINER Från skräp efter skärning med en homogen sammansättning från vår egen produktion har vi utvecklat en cirkulär linje. Där de flesta redan hade avskrivit dessa material har vi gett dem ett nytt liv. På detta sätt har vi omvandlat 'avfall' till en produkt med vilken du kan förvandla ditt hem till en boplats. En innovativ kollektion av cirkulära gardiner.

  Hur skapas vår cirkulära kollektion?
  Vi separerar allt vårt skräp efter skärning baserat på dess sammansättning. Endast tyger med en homogen sammansättning kan återvinnas effektivt. Detta innebär att tyget är tillverkat till 100% av samma råmaterial. På detta sätt kan vi effektivt använda vårt 100% polyester skräp efter skärning för att producera en ny cirkulär kollektion. Textilbearbetaren fibrerar skräpet efter skärning och spinner nya garn av det. Därefter vävs en vacker tyg av dessa garn.

  Varje meter tyg är unik och berättar sin egen historia!
  Med cirkulära gardiner ger vi en ny mening till hållbarhet och stil. På detta sätt kan du njuta av vackra gardiner som inte bara förhöjer ditt hem utan också bidrar till en renare och grönare planet. Länk till produkten »

 • F.R. GARDINER (PROJEKT) Din partner för den perfekta gardinlösningen
  Varje projekt har sin egen atmosfär. Från hotell till kontor eller från semesterhus till studentbostäder. Vi har utvecklat ett brett sortiment av brandhämmande tyger. För alla specifika önskemål finns en lösning; stämningshöjare, mörkläggande, isolerande eller för att förbättra akustiken i rummet. Dessutom har vi en hel kollektion av brandhämmande hållbara gardiner och sömnaden sköts internt.

  Originella gardiner, skräddarsydda.

Filmer

Kontakt

A House of Happiness

Mr. P.J. Troelstraweg 147-2 8919AA  Leeuwarden Nederländerna