Beslag Design

Vi finns i monter A11:23

På Beslag Design brinner vi för inredning och detaljer. Vår affärsidé är enkel – att utveckla och marknadsföra ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Sedan 1972 har vi vuxit stadigt och idag är vi branschledande inom områdena beslag- och interiörprodukter. Hos oss finns handtagen, beslagen, förvaringen, tillbehören och belysningen för alla rum. Till hem, butik, kontor, restaurang och hotell. De där detaljerna som lyfter inredningen och gör helheten komplett.

Kategorier

 • Kök & badrum
 • Inredningsdetaljer
 • Belysning hemmiljö

Produkter

 • Handtag

  Handtag Beslag Design är en av Nordens största aktör inom handtag. Hos oss på Beslag Design hittar du över 1000 olika modeller. Vi har allt ifrån klassiska, tidlösa, lantliga, lite mer eleganta till moderna kökshandtag och möbelhandtag. Vi har koll på de senaste trenderna och på det som håller stilen i evigheter. Länk till produkten »

 • Knoppar

  Knoppar Vi på Beslag Design har koll på de senaste trenderna och på det som håller stilen i en evighet. Hos oss hittar du knoppar i ett stort antal modeller, utföranden, i olika stilar och former. Vare sig du tycker om ett modernt stilrent formspråk, rustikt antikt eller klassisk elegans har vi på Beslag Design det du söker. Länk till produkten »

 • Belysning

  Belysning Vi har ett komplett belysningssortiment för hela hemmet eller den offentliga miljön och lösningar för både efterinstallation samt nybyggnation. Att möblera med ljus är en konstform som till vår förtjusning uppskattas av allt fler. Rätt placerade ljuskällor förändrar vår inomhusmiljö och skapar trivsel. Det handlar inte enbart om estetik utan också om paketerade tekniska lösningar. Länk till produkten »

 • Köksreling Aveny

  Köksreling Aveny En köksreling är en praktisk och snygg förvaringsmöjlighet i ett kök. Placera den på köksväggen för att förvara köksredskap, grytlappar och kökshanddukar. Eller varför inte montera den på köksön för att ha dina köksredskap exponerade och inom räckhåll? För att kunna skapa en vacker helhet och matcha detaljerna i köket finns köksreling Aveny i tre utföranden; polerad obehandlad mässing, mattsvart och borstad rostfritt. Länk till produkten »

 • Dörrhandtag

  Dörrhandtag Vilken stil önskar du för ditt hem? Vi har ett varierat utbud av dörrhandtag som passar alla smaker. Oavsett om du föredrar modern, klassisk eller funkisstil, så finns det många alternativ att välja mellan. Våra innerdörrhandtag kommer i flera olika material såsom rostfritt stål, krom, mattsvart, mässing eller i en lyxigare variant som är klädd i läder. Vi erbjuder också dörrhandtag i olika former och mönster, så att du kan anpassa ditt val efter din unika stil. Alla våra handtag är både stilrena och robusta, av högsta kvalitet och utformade för att hålla i många år framöver. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Beslag Design

Inre Kustvägen 32 269 43  Båstad Sverige