Stands at Stockholm Furniture & Light Fair
Köp biljett

Stockholm Furniture Fair, 7-11 februari 2023

Vi är glada att få välkomna dig till Stockholm Furniture Fair i februari 2023. Som världens största plattform för skandinavisk design attraherar mässan professionella besökare från över 100 länder. Vi arrangerar också ett antal dedikerade media- och inköpsresor i samarbete med olika byråer över hela Europa, för att se till att våra utställare får maximal exponering. Under mässan erbjuder Stockholm Furniture Fair ett innehållsrikt program med föredrag och inspirerande design- och arkitektursamtal. Guest of honour 2023 är svenska designstudion Front, och deras installation i entréhallen kommer att sätta tonen för Stockholm Furniture Fair 2023.

Välkommen till Stockholm Furniture Fair 7-11 februari 2023 på Stockholmsmässan och Stockholm Design Week 6-12 februari samt 4-9 september 2023 med event i city.

Öppettider:
Tisdag 09:00 - 18:00 
Onsdag 09:00 - 18:00
Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 18:00
Lördag 10:00 - 17:00

Älvsjö gård

Älvsjö gård är en ny plattform för experimentell, forskningsdriven design och samlarobjekt som öppnar i historiska byggnaden Älvsjö gård alldeles intill mässan. Utställningen kommer att presentera samtida gallerier, designhandlare, producenter och oberoende tillverkare som tänjer på gränserna mellan konst och design.

Design Week 2023

Stockholm Design Week bjuder in både branschen och allmänheten att delta i designevenemang, lanseringar och utställningar i staden samt besöka öppna ateljéer och samtal. Designveckan arrangeras av Stockholm Furniture Fair med målet att involvera hela staden och få design att engagera både verksamma i branschen och designentusiaster.
Läs mer om Stockholm Design Week >>

The Gallery

Välkommen till The Gallery Edition, ett av de nya områdena på Stockholm Furniture Fair 2023, med syfte att stärka synergierna mellan mässan och Stockholm Design Week i staden.

Guest of honour

För första gången i mässans historia går utmärkelsen till en svensk designstudio - Studio Front. Med starka band till både den svenska och den internationella designscenen rör de sig fritt mellan industri- och gallerivärlden. Deras arbete präglas av ett forskningsdrivet och undersökande arbetssätt. Deras Guest of Honor-installation i mässans entré kommer att sätta tonen för 2023 års Stockholm Furniture Fair.

Greenhouse 2023

Greenhouse är Skandinaviens viktigaste plattform för framväxande designers och designskolor, en plattform som introducerar morgondagens designers för en internationell publik. I Greenhouse möts nya designers från världens alla hörn för att utforska designprocesser, presentera samtida och innovativa lösningar och prototyper.

The Nude Edition

Detta nya mässkoncept har fokus på hållbarhet. Som ett steg mot ett mer hållbart sätt att ställa ut erbjuder vi en yta med mindre montrar gjorda av 100 procent återvunnet material, som återgår till återvinning efter användning. Den ledstjärna är enkelhet - lätt att beställa, planera och budgetera.

Bli utställare

Stockholm Furniture Fair är världens ledande mötesplats för skandinavisk design. Här presenterar branschens ledande företag det allra senaste inom möbler och belysning!

Vanliga frågor & svar

Här besvarar vi några av de vanligast förekommande frågorna vad gäller byggnation, säkerhet, logistik mm. Du hittar också annan praktisk information du kan behöva som utställare på Stockholmsmässan.

Ta del av nyheter!

Håll mig uppdaterad om Stockholm Furniture Fairs nyheter, aktiviteter och biljettsläpp.

Sustainability Partner

Samarbetspartners