Stockholm Furniture Fair, 7-11 februari 2023

Stockholm Furniture Fair är världens ledande mötesplats för skandinavisk design! Ingen annanstans i världen hittar du så många skandinaviska designföretag samlade under ett och samma tak. Under ett par dagar fylls våra utställningshallar av det bästa inom skandinavisk möbel- och belysningsdesign för både offentlig- och hemmiljö.

Nu ser vi fram emot ett starkt 2023 med Stockholm Furniture Fair 7-11 februari på Stockholmsmässan och Stockholm Design Week 6-12 februari med event i staden.

 

Stockholm Furniture Fair 2023

Är du intresserad av att bli en del av Stockholm Furniture Fair 7-11 februari 2023? Som världens största mötesplats för skandinavisk design attraherar vi besökare från hela världen.
Kontakta oss så berättar vi mer om dina möjligheter att delta på mässan.

The Gallery

Välkommen till The Gallery Edition.
Detta är ett av de nya utrymmena på Stockholm Furniture Fair 2023, med syfte att stärka synergierna mellan mässan och designveckan i staden.

Vad är framtidens mässa?

Vilka utmaningar står dagens möbelmässor inför - och hur kan de förnya sig för att vara fortsatt relevanta i framtiden? Stockholm Furniture Fair har ställt frågan till några av industrins främsta aktörer.

"There is a massive opportunity for trade fairs to bring that hybridity to events."

- Britt Berden, art director at The Future Laboratory

Design Week 2022

Stockholm Design Week 2022 med designevenemang, öppna showrooms och event runt om i staden är nu slut. Stort tack till alla utställare och besökare för en fantastisk vecka! Nu ser vi fram emot februari och den kommande Stockholm Design Week och Stockholm Furniture Fair 2023.

Mer om Stockholm Design Week

Hållbara tips

Ska du ställa ut på Stockholmsmässan? Vill du göra ditt deltagande mer hållbart? Här kommer några tips från bland annat vår hållbarhetschef Linda Elmén om vad du bör tänka på när du ska ställa ut.

Missa inga nyheter!

Håll mig uppdaterad om Stockholm Furniture Fairs nyheter, aktiviteter och biljettsläpp.

Premiumpartners 2021

Host City

Sustainability Partner

Samarbetspartners