Stands at Stockholm Furniture & Light Fair

Nya inslag 2023

I år hade vi ett antal nya utställningsytor på mässan, bland annat The Gallery Edition som syftade till att stärka synergierna mellan mässan och designveckan – och The Nude Edition, som utforskade ett nytt och mer hållbart mässformat. Vi är också glada över att ha haft ett antal gästutställningar som utforskar material och avfall, som Now or never och Closing the loop. På mässan hittade man även Swedish Design Movement i ett utrymme designat av Note designstudio, med ett dedikerat samtalsprogram hela veckan.

The Gallery

The Gallery Edition var ett av de nya utrymmena på Stockholm Furniture Fair 2023. Här kunde deltagare i Stockholm Design Week delta och visa upp utvalda nyheter i en vackert utformad utställning av Sophia Bratt. I år möttes vi av nyheter från möbel- och ljusmärken som Fogia, Ateljé Lyktan och Dahl Agenturer, samt oberoende designer som Katrin Greiling. The Gallery var placerat i C-hallen. 

The Gallery

The Gallery

The Nude Edition

The Nude Edition var ett nytt utställningsområde 2023 byggt på återvunnet material. Samtliga montrar var 15 kvadratmeter och gjorda av mjölkkartonger Området var ett steg mot ett mer hållbart sätt att ställa ut och några utställare i The Nude Edition 2023 inkluderade Reform Design LAB och Johanson. Materialpartners för montrarna är Recoma och Tarkett. Läs mer om materialen från Recoma och Tarkett här. 

The Nude Edition