Stockholm Furniture Fair 2024, Conversation piece

POP UP-BUTIKER

Arranging Things

Designbutiken Arragning Things erbjuder en blandning av vintageföremål och möbler, samt verk från många nya formgivare och konstnärer. På Stockholm Furniture Fair kommer Arranging Things att husera över två ytor med en grupputställning med för ändamålet speciellt framtagna bidrag från deras favoritdesigner, samt en pop up-butik med ett handplockat urval av det Arranging Things tycker är allra bäst.

– En ’best of Arranging Things’ helt enkelt. Så vi rekommenderar alla som är sugna på att investera i unik skandinavisk design att ta med sig bärhjälp eller en pirra, säger Lisa Milberg och Leo Forssell bakom designbutiken.

Entrétorget, AG:01-0

 

New Mags

Bokaffären New Mags erbjuder ett noggrant utvalt urval av de allra finaste lifestyle-böckerna, magasinen och designaccessoarerna. Återigen har de packat det senaste och bästa och deltar i Stockholm Furniture Fair. Kom förbi för en pratstund och upptäck meningsfulla, vackra, stora, små, konstiga och väsentliga böcker.

Entrétorget, EH:0

 

Konst-ig

Bokaffären Konst-ig är den främsta källan för böcker om design, arkitektur, konst, mode och fotografi – och är välkänd för sitt kunnigt utvalda sortiment med såväl svenska som internationella titlar, vilka återspeglar det mest betydelsefulla arbetet inom konst- och design idag. Under de senaste 20 åren har Konst-ig också funderat som den officiella bokhandeln på Stockholm Furniture och erbjudit mässbesökare de mest relevanta och inspirerande nya böckerna.

Missa inte boksigneringen med Guest of Honour Formafantasma på tisdag 6 februari kl. 11.45!

Entrétorget, EH:07