Stands at Stockholm Furniture & Light Fair

Olika alternativ till deltagande

Stockholm Furniture Fair är världens ledande mötesplats för skandinavisk design! Ingen annanstans i världen hittar du så många skandinaviska designföretag samlade under ett och samma tak. Under ett par dagar fylls våra utställningshallar av det bästa inom skandinavisk möbel- och belysningsdesign för både offentlig- och hemmiljö.

Förutom våra klassiska monterlösningar listar vi andra möjligheter till deltagande nedan. Tveka inte att kontakta vårt säljteam vid frågor eller funderingar.

nude

The Nude Edition

VAD
The Nude Edition är ett nytt mässkoncept med fokus på hållbarhet och enkelhet i kombination med hög designnivå. I denna avdelning skalar vi ner när det gäller monterbyggnation, som ett steg i en omställning mot ett mer hållbart sätt att ställa ut. Ledstjärnan är enkelhet – lätt att beställa, planera och budgetera.

VILKA
Här möter besökaren utvalda producenter som ställer ut produkter med ett högt nyhetsvärde. Produkterna får gärna vara innovativa och relevanta ur ett hållbarhetshänseende.

HUR
Alla montrar är 15 kvadrat och designade i enhetlig stil. Montrar, golv och podier är klädda i ett attraktivt och innovativt nytt material, 100% tillverkat av återvunna kompositförpackningar i en process utan avfall, utsläpp eller tillsatser. När mässan är över lämnas materialet tillbaka till producenten och cirkuleras till nytt material. I princip allt material i området återanvänds istället för att gå till förbränning eller slängas.


Detta ingår i din monter
THE NUDE EDITION

• Monter 15 kvm
• ExpoStart
• 3 m hög bakvägg, klädd med byggskiva Recoma*
• Upphöjt golv inklätt med Recomabyggskivor
• Förråd bakom väggen med ingång från sidan, 1 x2,5 m
• 1 st podium 1x1 m, 20 cm högt 
• Belysning från ljustross med 4 st ljuskannor 
• 1 eluttag (ingår i ExpoStart)
• Monterstädning alla dagar
• Företagsnamn/logo på 25 cm bred rand på golv och vägg, inklusive tryck, montering och originalgranskning
• Höjdgransknings,-och höjdexponeringsavgift

Pris: 69 950 SEK

*Läs mer om materialer på www.recoma.se

PARTNERS

Recoma
RECOMA tillverkar sina produkter av 100% återvunna kompositförpackningar i en process med 0 avfall, 0 utsläpp, och 0 tillsatser. Produkten är även 100% återvinningsbar och bidrar till en cirkulär ekonomi.

Tarkett
DESSO Recharge från Tarkett är en verkligt cirkulär produkt med marknadens lägsta totala koldioxidavtryck. Kollektionen är designad för att kunna plockas isär och alla delar återvinnas till råmaterial för nya textilplattor. Oregelbundna mönster och texturer lyfter fram det vackra med det cirkulära.

The Gallery Edition

Välkommen till The Gallery Edition! Detta är ett av de nya utrymmena på Stockholm Furniture Fair 2023, med syfte att stärka synergierna mellan mässan och designveckan i staden. Om du anmäler dig till att ställa ut på Stockholm Design Week har du möjlighet att boka en plats i galleriutställningen på mässan, vilket maximerar din exponering. Platserna är begränsade och endast tillgängliga för de som anmält sig till Stockholm Design Week. I priset ingår en plats för möbeln i galleriet, med scenografi av en stylist.

Pris: 20 000 SEK

some

Digital synlighet

DU KAN OCKSÅ LÄGGA TILL

• Sponsrade stories på Instagram @stockholmdesignweek och @stockholmfurniturefair
Pris: 3000 KR / 6000 KR

• Banner i nyhetsbrev (53 000 mottagare)
Pris: 10 000 KR

Alla priser är i kronor och exkl. moms

Kontakta vårt säljteam om du har några frågor

Emelie Gustafsson

Sales Manager

+46 70 789 41 70

Michael Olugunna

Key Account Manager

+46 8 749 44 18

Rickard Dahlin

Sales Manager

+46 8 749 41 45