Stands at Stockholm Furniture & Light Fair

Olika sätt att ställa ut

Stockholm Furniture Fair erbjuder olika sätt att ställa ut. Skräddarsy din egen monter eller boka en färdig monter för enkelt deltagande. Inför 2024 års upplaga välkomnar vi nya idéer och samarbeten. Vill du ställa ut tillsammans med andra? Är du intresserad av att visa upp ditt varumärke på ett nytt sätt? Ta kontakt med sälj- och projektteamet.

Utöver våra klassiska monterlösningar listar vi andra möjligheter som The Nude Edition, Ready Made/Open Space, Ready Made/Independent space, New Ventures och Prototypa.

Nude Edition

Nude Edition – ett nedskalat monterkoncept

The Nude Edition är ett monterkoncept med fokus på hållbarhet och enkelhet i kombination med en hög designnivå. Som ett steg mot ett mer hållbart sätt att ställa ut erbjuder vi en yta med montrar tillverkade av hundra procent återvunnet material.

Området består av färdigbyggda montrar och golv klädda i ett innovativt material tillverkat av återvunnet förpackningsavfall i en process utan restprodukter, tillsatser eller utsläpp. När mässan är slut återlämnas materialet till producenten och cirkuleras till nytt material.

Montrarna finns tillgängliga i två olika storlekar, 15 och 24 kvm. För designer och designstudior finns även alternativet enskilda podier, i måtten 120x120x60 cm. 

15 kvm: 75 490 SEK
25 kvm: 115 650 SEK
Podium 120x120x60 cm: 25 510 SEK

Priset inkluderar startpaket, belysning med mera. Kontakta vårt försäljningsteam för mer information.

Nude Edition

Ready Made / Independent Space

Vi erbjuder mindre, färdiga montrar med en fast kostnad för utställare som vill ha ett enkelt sätt att ställa ut utan extra kostnader. Den egna ytan är 28 kvadratmeter.

28 kvm: 150 000 SEK

Priset inkluderar startpaketet, belysning, med mera. Kontakta vårt säljteam för mer information.

Nude Edition

Ready Made / Open Space

Vi erbjuder mindre, färdiga montrar med öppen planlösning och en fast kostnad för utställare som vill ha ett enkelt sätt att ställa ut. Den öppna planlösningen är 22 kvadratmeter.

22 kvm: 70 000 SEK

Priset inkluderar startpaketet, belysning, med mera. Kontakta vårt försäljningsteam för mer information.

Nude Edition

New Ventures

Vi bjuder in ett urval av unga designmärken att ställa ut på mässan för första gången, med en avskalad och färdig monter där alla kostnader ingår. Montrarna finns i olika storlekar och har en öppen layout.
Monterdesign av Nick Ross.

Priser från 40 000 SEK

Kontakta vårt säljteam för mer information.

Nude Edition

Prototypa

SFF och den svenska designstudion Form Us With Love går samman och introducerar ett nytt område på mässan; Prototypa  Scandinavian Innovators. Prototypa erbjuder en ny kategori av utställare möjligheten att visa upp nya material och innovationer på ett attraktivt sätt med workshops. Området består av 10 bord där varumärken visar upp specifika innovationer, material eller prototyper.

Pris från 50 000 SEK/bord

För mer information, kontakta vårt säljteam.

 

Kontakta vårt säljteam om du har några frågor

Emelie Gustafsson

Sales Manager

+46 70 789 41 70

Mimmi Magnell

Sales Manager

+46 8 749 44 18

Rickard Dahlin

Sales Manager

+46 8 749 41 45