Greenhouse 20204

Greenhouse

Greenhouse är Stockholm Furniture Fairs internationella plattform för morgondagens designstjärnor. Här möts up-and-coming designers, både fristående och studerande vid designskolor, för att visa upp kreativa och innovativa produkter och för att träffa framtida samarbetspartners, producenter och press.

Formgivare från hela världen bjuds in att söka till Greenhouse. Alla ansökningar utvärderas av Greenhouse jury, som består av erkända personer från designbranschen. Juryn arbetar efter kriterierna nyfikenhet och innovation.

Stockholm Furniture Fair inkluderar ett brett spektrum av varumärken och utställare, varav 80 procent är skandinaviska. Här erbjuds formgivare att ställa ut i ett sammanhang som andas hög grad av professionalitet och som är välbesökt av både producenter och media.  

Greenhouse 2025 - ansökan öppnar i vår
Vi välkomnar både designskolor och fristående designer att ansöka till Greenhouse! Ansökningsperioden löper april-september och all information kommer att publiceras på vår webb.

Ansök till Greenhouse 2025

Formgivare från hela världen bjuds in att söka till Greenhouse. Ansökan är öppen och ansökningstiden löper fram till 16 september. Läs mer om hur du ansöker här >>

Best in Show 2024

Under mässan i februari delade Stockholm Furniture Fair ut priset Greenhouse Best in Show Award i samarbete med Sight Unseen. Stort grattis Adrian Bursell och Siri Svedborg vars serie bord Burn and Turn hyllar hantverket.

Jury 2024

Fristående formgivare och designskolor från hela världen bjuds in att söka till Greenhouse. Det slutgiltiga urvalet görs av en namnkunnig jury. Läs mer om vår jury.

Greenhouse mentorprogram

Sedan 2017 erbjuder Greenhouse möjligheten att delta i mentorsprogram under ett år.