Stockholm Furniture Fair

Vi sätter skandinavisk design i ett internationellt sammanhang

Stockholm Furniture Fair är världens ledande mötesplats för skandinavisk design. Ingen annanstans i världen hittar du så många skandinaviska designföretag samlade under ett och samma tak. Av våra utställare representerar ca 80 procent företag de skandinaviska länderna.

Här visas de senaste trenderna och nyheterna först. Under fem dagar fylls våra hallar med det bästa inom skandinavisk möbel- och belysningsdesign för både offentlig- och hemmiljö. Med besökare från 100 länder sätter vi skandinavisk design i ett internationellt sammanhang.

För att stödja och introducera framtidens design har vi plattformen Greenhouse, som är det mest internationella och visionära området på mässan. Här visar oetablerade designer och designskolor från hela världen upp sina prototyper.

Alla i branschen är här och tack vare mässans storlek är det lätt att få kontakt med allt från vd:ar, formgivare och branschens giganter till morgondagens designstjärnor. Om ni vill möta branschen är det här ni ska vara.

Samma vecka som Stockholm Furniture Fair går av stapeln pågår också Stockholm Design Week, en intensiv och spännande vecka som samlar ett stort antal designrelaterade event runt om i staden. 


Välkommen till Stockholm Furniture Fair 4-8 februari 2025!