NCS Colour Trend Talk

2025 ter sig diffust i en värld präglad av komplexitet och osäkerhet. Klimatförändringar, politiska förändringar och sociala klyftor påverkar oss och att inte veta vad som är rätt eller fel, sant eller falskt, tar sig uttryck i olika färgpreferenser. Vi kommer vilja omge oss med flera färger i kombination och inte bara en.
 
Världens utmaningar påverkar färgval som återspeglar mänsklighet, koppling till naturen och en önskan om samförstånd, där jordnära toner blandas med eteriska, ljusa nyanser som symboliserar hopp i en splittrad värld. Vi söker enighet genom en visuell kombination av ljusa och mörka nyanser.
 
Ta del av NCS Colours välkända trendföreläsning och upptäck de viktigaste färgerna och materialen för 2025 och framåt. Under en inspirerande timme kommer du att introduceras till Gaia, On & Off, Inner och Ethereal, och upptäcka de tillhörande trendfärgerna.
 
Värd för NCS Colour Trend Talk är Karl Johan Bertilsson, Creative Director på NCS Colour. Karl Johan Bertilsson har arbetat med färg sedan 1997 i mer än 70 länder och hjälpt designers, arkitekter, universitet och industrier att bli framgångsrika med färg; från design till produktion, försäljning och marknadsföring.

Föreläsare: Karl Johan Bertilsson
Språk: Engelska

A10:18