ASKO

Vi finns i monter A25:11

Upplev de senaste innovationerna inom vinlagring, matlagningsteknologi och det skandinaviska designspråket när ASKO presenterar de senaste inbyggnadsprodukterna.

I mer än 70 år har ASKOs produkter hjälpt människor över hela världen att laga mat, tvätta och ta sig an familjen med största möjliga hänsyn till miljön. Med en unik skandinavisk metod kombinerar ASKO prisvinnande design med smarta funktioner och lösningar och skapar produkter som blir en oumbärlig del av ditt hem och ditt liv.

Välkommen till ASKO!


Kategorier

 • Inredningsdetaljer
 • Kök & bad

Produkter

 • Vinlagringsskåp

  Vinlagringsskåp med klimatzoner Perfekta förhållanden för ditt vin i tre separata temperaturzoner, inklusive en serveringszon.
  Luftfuktigheten hålls på en jämn nivå och vibrationerna från kompressorn på en mycket låg nivå. Hantera din samling via ConnectLife-appen, skanna etiketterna och identifiera ditt vin med Vivino-databasen. Länk till produkten »

 • Elevate hood-in-hob

  Elevate hood-in-hob Med sin tysta prestanda, sitt automatiska extraktionstorn, sin avancerade induktionshäll och sitt smarta Celsius°Cooking™-system tar din matlagning ett steg längre. Optimerade anslutna kokkärl och temperatursond finns som tillbehör. När det aktiveras stiger extraktionstornet automatiskt upp från kokplattans mitt och börjar tyst arbeta. Länk till produkten »

 • Kombiångugn

  Elements kombiångugn Den här kombiugnen i Pearl Grey är utrustad med ett elegant TFT-gränssnitt med full touchfunktion. ASKO:s Pure Steam™ garanterar ett perfekt ångkokningsresultat och systemet med 5 luftflöden håller all fukt i cirkulation under hela tillagningsprocessen. Den har funktioner för full ånga och kombidamp samt alla traditionella funktioner som du hittar i alla ASKO-ugnar. Länk till produkten »

 • Craft kombiångugn

  Craft kombiångugn Den här kombiugnen är utrustad med ett elegant TFT-användargränssnitt med full touch. ASKO:s Pure Steam™ säkerställer ett perfekt ångkokningsresultat och systemet med 5 luftflöden håller all fukt i cirkulation under hela tillagningsprocessen. Den har funktioner för full ånga och kombidamp samt alla traditionella funktioner som du hittar i alla ASKO-ugnar. Länk till produkten »

 • Fullt integrerad diskmaskin

  Fullt integrerad diskmaskin Den är fullmatad med unika ASKO-funktioner som Flexi Racks™ med 17 ställplatser, UV-ljusfunktion för 99,99999 % bakterieeliminering, anslutningsmöjligheter, automatisk dosering, Turbo Combi Drying™ och push-to-open-funktion. Quick Pro-programmet rengör med A-klassning på bara 39 minuter och med de justerbara effektzonerna rengör du effektivt olika typer av last. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

ASKO

Sydvestvej 15 2600  Glostrup Danmark
+45 43 59 99 87 www.asko.se